Καλοκαίρι στην Μόσχα – White Rabbit

Καλοκαίρι στην Μόσχα :  Μπαρ-ρέστωραντ White Rabbit
Μπαρ-ρέστοραντ White Rabbit.  Πηγή : LocalWay.ru

Καλοκαίρι στην Μόσχα κι η πανοραμική βεράντα του μπαρ-ρέστοραντ White Rabbit είναι μοναδική για να απολαύσει κανείς την ανατολή, το ηλιοβασίλεμα και τα βεγγαλικά που συχνά-πυκνά πέφτουν τα καλοκαιριάτικα βραδυνά και φυσικά ολόκληρη την πόλη.

Το μενού του καλοκαιριού περιλαμβάνει πιάτα που φέρνουν στην επικαιρότητα τοπικά προϊόντα μαγειρεμένα δημιουργικά. Ο σεφ Βλαντιμίρ Μουχίν σερβίρει χαβιάρι σε σαλάτα με φρέσκες πατάτες και αρακά, καπνιστό σαφρίδι με ροζ ντομάτες, μαϊντανό και μάραθο, καπνιστή πάπια με ραπανάκια και σάλτσα παρμεζάνας και βεβαίως ακρόσκα, σούπα στσι με ραβέντι, εντόσθια κοτόπουλου με σμετάνα. Για επιδόρπιο προτείνει, μεταξύ πολλών άλλων, μους καρότου με εστραγκόν και μους αγριοφράουλας με κατσικίσιο τυρί.

Επιπλέον, κάθε Πέμπτη στο Λευκό Κουνέλι λαμβάνει χώρα μια γαστρονομική παράσταση, όπου ο σεφ και οι μπάρμαν μοιράζονται τα μυστικά τους και αποκαλύπτουν τα μυστήρια της γεύσης και της όσφρησης σε όσους από τους θαμώνες έχουν εξασφαλίσει το δυσεύρετο μπιλιέτο της συμμετοχής.

Πολύ πρόσφατα, το Λευκό Κουνέλι κέρδισε την 23η θέση στην λίστα των 50 καλύτερων εστιατορίων του κόσμου. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ρωσικό εστιατόριο αποκτά τόσο υψηλή βαθμολογία. Το White Rabbit θεωρείται ένα από τα κέντρα της κοσμικής ζωής και ένα από τα γαστρονομικά αξιοθέατα της Μόσχας.

Please follow and like us: